Životno osiguranje

Jeste li se ikada ozbiljno zamislili kako bi izgledao život Vaše obitelji da se jednoga dana ne vratite s posla?

Ispričat ću Vam svoje osobno iskustvo. Bio sam završna godina srednje škole i već sam imao izabran fakultet na kojem ću nastaviti svoje daljnje školovanje. U to vrijeme je moj tata saznao da je neizlječivo bolestan i nakon kratke bolesti je i preminuo. Nikada neću zaboraviti kako su svi moji planovi u trenutku stali. Nikada neću zaboraviti kako su nam u Uredu za mirovinsko osiguranje objasnili kako nas, jer je imao premalo radnog staža, ništa ne pripada po pokojnome ocu.

Nikada neću zaboraviti kako mi nije bilo jasno zašto nam država ne želi pomoći. S plaćom samo jednoga roditelja školovanje na željenom fakultetu u glavnom gradu više nije bilo moguće. Više nije bilo moguće financirati aktivnosti koje sam nekad prakticirao. Tako me je umjesto bezbrižnih studentskih dana čekala briga za obitelj i obavljanje više poslova istovremeno.

U životu sam kasnije upoznao mnogo ljudi koji su ostali bez roditelja još mlađi i život im je bio još puno teži. To iskustvo je u meni probudilo želju da pomažem drugoj djeci da ne dožive istu sudbinu. Već sedamnaest godina iskreno se borim za tu djecu da u njihovo ime savjetujem roditelje i tražim najbolja rješenja za njih i njihovu obitelj.

Jeste li se ikada ozbiljno zamislili kako bi izgledao život Vaše obitelji da se jednoga dana ne vratite s posla? Kako bi obitelj plaćala režije, najam, kredite, odjeću i ostalo?

Nudimo zaštitu Vašoj obitelji već od 6 eura mjesečno.