O nama

Vizija

Dvadesetpetogodišnje iskustvo i znanje ujedinili smo s velikom željom da, i u Hrvatskoj, ponudimo najsuvremenija životna osiguranja. Tako smo samo za Vas odabrali najkvalitetnije proizvode s tržišta EU-a.

Svojim radom želimo doprinijeti socijalnoj sigurnosti obitelji u Hrvatskoj i omogućiti im bezbrižno, sigurno i sretan hod u život.

Vodstvo

Dragan Mikić

Dragan Mikić je sveučilišni diplomirani ekonomist, koji je 2009. magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani, a 2020. godine je u Genevi dobio i profesionalnu Executive MBA diplomu. Svoju poslovnu karijeru započeo je 2004. godine u Slovenici iz koje je 2005. godine nastala prva Životna osiguravajuća kuća KD Life. Od 2009. je direktor agencije za zastupanje u osiguranju INVESTPRO d.o.o., koja je specializirana za prodaju životnih osiguranja i sam važi za jednog od najboljih prodavača osiguranja u regiji. Od 2019. je obvljao  funkciju savjetnika uprave As Osiguranja za prodaju. Član je i International Coaching Federation (ICF) i svoje bogato iskustvo iz prodaje kombinira sa coaching metodama ICF te kao prodajni coach specializiran za prodaju životnih osiguranja svoje bogato iskustvo prenosi na prodajne timove širom regije.

Neven Tišma

Završio je Matematički odjel PMF-a kao dipl. ing. matematike. 2001. godine završava dodatnu aktuarsku edukaciju u organizaciji Faculty and Institute of Actuaries, London, Matematičkog odjela PMF-a i Hrvatskog aktuarskog društva. Poslovnu karijeru počeo je u Croatia osiguranju 1996. godine, a nakon toga prešao u Allianz Zagreb 1999. godine. Sredinom 2001. postao je član Uprave Allianza zadužen za životna i neživotna osiguranja, štete, razvoj proizvoda, reosiguranje, velike klijente, itd.

Publicirao je mnoge članke te održao niz predavanja iz područja osiguranja, mirovina, uloge aktuara, predviđanja razvoja tržišta itd. Od 2002. do 2005. bio je predsjednik Hrvatskog aktuarskog društva. 2008. godine pridružio se KD Grupi te postao predsjednik uprave KD životnog osiguranja, tada novoosnovanog društva za životno osiguranje. Od 2015. godine obnašao je funkciju direktora društva Adriatic Slovenica, Podružnica Zagreb.