Kolačići

KOLAČIĆI

Internet stranica koristi kolačiće kako bi olakšala upotrebu internet stranice. Kolačići su male tekstualne datoteke koje vaš internet preglednik sprema na vaše računalo. Ako ponovno otvorite relevantnu stranicu, kolačići vam omogućuju identifikaciju vašeg računala. Postavke pohrane kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku na kartici “Postavke kolačića” na dnu internet stranice i odabrati opciju “Odbijam kolačiće”. U nastavku možete pročitati više o kolačićima.

INTERNET ANALITIKA

Ova internet stranica koristi Google Analytics, uslugu internet analitike koju pruža Google, Inc. (“Google”). Google Analytics koristi “kolačiće”, odnosno tekstualne datoteke smještene na vašem računalu kako bi internet mjestu pomoglo da analizira način na koji koristite internet mjesto. Podaci koje kolačić dobiva o vašoj upotrebi internet mjesta prenose se na Googleove internet stranice i pohranjuju se na poslužiteljima u Sjedinjenim Državama. Ako je na ovom internet mjestu omogućena anonimizacija IP-a, vaša će IP adresa prvo onemogućiti Google u državi članici Europske unije ili drugoj državi ugovornici u Sporazumu o Europskom gospodarskom prostoru. Samo u iznimnim slučajevima vaša će se puna IP adresa prenijeti na Googleov poslužitelj u SAD-u i tamo skratiti. Napominjemo da ova internet stranica koristi Google Analytics s proširenjem “_anonymizeIp ()”, tako da se IP adresa tretira samo u skraćenom obliku, što znači da je onemogućena osobna identifikacija. Google će upotrijebiti ove podatke u ime operatora ove internet stranice za procjenu vaše upotrebe internet stranice i za sastavljanje izvješća o aktivnostima internet stranica za operatore internet stranica, internet stranice i drugi operatori koji se odnose na mrežne aktivnosti i upotrebu Interneta. IP adresa koju preglednik prenosi na Google Analytics nije povezana s drugim Googleovim podacima. Kolačiće možete odbiti odabirom odgovarajućih postavki u vašem pregledniku. Uz navedeno, Google može spriječiti prikupljanje podataka koje daje kolačić i koji se odnose na vašu upotrebu internet stranice (uključujući IP adresu), te obradu tih podataka od strane Googlea preuzimanjem i instaliranjem dodatka za preglednik koji je dostupan putem sljedeće veze: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Više informacija o Uvjetima korištenja i privatnosti možete pronaći na: http://www.google.com/analytics/terms i https://www.google.de/intl/en/policies/ . Napominjemo da je Google Analytics proširen kodom na ovoj internet lokaciji “Gat._anonymizeIp ();” pružiti anonimiziranu zbirku vaše IP adrese (takozvano maskiranje IP-a).

ČEPOVI ZA SOCIJALNE MREŽE

Naše internet mjesto kombinira dodatke (programe) društvenih mreža Facebook, Instagram i Linkedin. Informacije koje se odnose na posjet internet mjestu ili upotrebu aplikacije koristimo u sljedeće svrhe:

• za praćenje i analizu rada internet aplikacija,

• za tehničko održavanje i razvoj internet stranice,

• za upravljanje odnosima sa korisnicima internet stranice osigurajzivot.hr

Naš poslužitelj automatski prikuplja detalje o vašem posjetu, kao što su:

  • IP adresa,
  • URL internet stranice s koje ste pristupili našoj internet stranici,
  • postavke preglednika i informacije o operativnom sustavu vašeg računala ili mobilnog uređaja,
  • sadržaj kojem pristupate na internet stranici osigurajzivot.hr
  • datum pristupa i trajanje posjeta internet stranici osigurajzivot.hr

FACEBOOK

Od Facebooka koristimo gumb “Sviđa mi se”, gumb “Dijeli” i gumb “Tweet”. Ovim poslovnicama upravlja Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SAD. Možete ih prepoznati po odgovarajućem Facebook logotipu. Više informacija o društvenim utičnicama Facebooka možete pronaći na http://developers.facebook.com/plugins. Ako posjetitelj otvori stranicu na našoj internet stranici koja sadrži ovu vrstu dodatka, uspostavlja se veza između posjetitelja posjetitelja i Facebook poslužitelja. Facebook prima i pohranjuje informacije (uključujući IP adresu i ID kolačića) koje omogućuju Facebooku da identificira koju je stranicu internet stranice posjetitelj otvorio. To se događa bez obzira je li dodatak za Facebook u kontaktu ili ne. Ako posjetitelj stupi u interakciju s Facebook dodatkom ili ostavi komentar, relevantni će se podaci prenijeti na Facebook u SAD-u i tamo pohraniti. Ako je posjetitelj prijavljen na Facebook kada se to dogodi, pružene informacije mogu se dodijeliti određenom računu. Facebook koristi kolačiće i za registrirane i za neregistrirane korisnike. Vrsta, opseg i svrha prikupljanja, korištenja i druge obrade ili upotrebe podataka putem Facebooka te prava i mogućnosti zaštite privatnosti korisnika mogu se pronaći u Pravilima o privatnosti Facebooka (https://www.facebook.com/about/privacy) i prilagoditi.

Uz gore navedeno, nejasni su točni postupci obrade podataka, razdoblja čuvanja i svrhe. Ova internet stranica koristi komunikacijski alat “Conversion Tracking Pixel” koji je objavio Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SAD (“Facebook”). U tu svrhu na Facebook integriramo takozvane piksele. Kada pregledate ili kliknete oglas na Facebooku, označit ćemo vas kao posjetitelja naše stranice i pratit ćemo vaše aktivnosti na vašoj internet stranici. Prikupljeni podaci su anonimni, što znači da nećemo moći vidjeti osobne podatke pojedinačnih korisnika i posebno ne možemo povezati aktivnosti na našoj internet stranici s bilo kojim pojedincem; moći ćemo analizirati oglase samo za statistička i / ili tržišna istraživanja. Snimljene podatke pohranit će i obraditi putem Facebooka i moći će ih povezati sa svojim Facebook profilom. Facebook tada ima pravo koristiti ove podatke u skladu s Facebook politikom (https // www.facebook.com / about / privacy). Imate mogućnost dopustiti ili zabraniti Facebooku i njegovim pridruženim tvrtkama da prikazuju oglase na i izvan Facebooka kao dio vaših osobnih postavki Facebook profila. Možete odbiti upotrebu usluge “Conversion Tracking Pixel” na svom Facebook profilu: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

PROMJENA PRAVILA O PRIVATNOSTI

OSIGURAJ ŽIVOT d.o.o. si pridržava pravo izmjene ili dopune ovih uvjeta i odredbi u bilo kojem trenutku. Ulaskom na internet mjesto potvrđujete da se slažete s bilo kojim promjenama i dopunama.